Polnilnice in servisne postaje za električna kolesa

Električna kolesa so pripravna, navdihujoča, moderna in priljubljena. Skupina privržencev e-kolesarjenja narašča iz dneva v dan. E-kolesarji postajajo velika družina, ki brezmejno uživa v naravi in se srečuje z enim samim vprašanjem, kje bo napolnila baterijo? Atriva rešuje vse dileme s polnilnimi, servisnimi ali polnilno servisnimi postajami, ki so enostavne za uporabo, tehnloško dovršene, in prilagodljive. Na voljo je več modelov, ki dopuščajo prilagajanje potrebam različnih uporabnikov.

Polnilnice in servisne postaje za električna kolesa

Ker polnilnice in servisne postaje za e-kolesa izdeluje sami v naši proizvodni so seveda možne najrazličnejše prilagoditve. Polnilnicam se lahko prilagodijo oblike, števila priključnih mest, barve, materiali, razsvetljava, orodja za popravila itd.

Standardne polnilnice za električna kolesa so brez zaračunavanja vendar imamo tudi tukaj možnosti prilagoditve.

  • Plačilni sistem s klicem na telefonsko številko:
    Plačilni sistem deluje preko telefonskega klica. Uporabnik priklopi polnilec električnega kolesa v standardno schuko vtičnico in pokliče telefonsko število navedeno na polnilni postaji. Polnilnica zazna, da se je priklopil nov uporabnik in začne z polnjenjem. Uporabnik nato na telefonsko številko prejme račun katerega lahko poravna preko položnice, paypala, bančnega nakazila, monete ali ostalih opcij. Strošek polnjenja ali cena kwh se lahko poljubno nastavlja. lahko se računa dejanska poraba ali pa se zaračuna enkraten strošek polnjenja. Uporabnik ima na voljo naložiti tudi dobropis katerega lahko pri ponovni uporabi koristi. V ceno je vključen zaledni sistem s 24 urno podporo, ki beleži statistiko in opravlja programske spremembe v samih polnilnicah za električna kolesa oz. e-kolesa.
  • Standardna odprta polnilnica brez zaračunavanja – odprt sistem, uporabniku je na voljo brezplačno polnjenje 24ur na dan.
  • Polnilnica, ki ima vgrajen časovni izklop. Torej deluje le v časovnem razponu, ki ga določi investitor. Recimo vsak dan ob 20:00 se polnilnica izklopi.