Atriva je med vodilnimi podjetji pri izdelavi kandelabrov, svetilk in urbane opreme v Sloveniji. Zaradi načina izdelave in uporabe najkakovostnejših materialov, so izdelki ATRIVA izjemno prilagodljivi, z zagotovljeno dolgo življenjsko dobo.Vizija podjetja je, da vam lahko ponudi kompleksno rešitev pri urejanju urbanih središč, mostov, nakupovalnih središč, turističnih in hotelskih naselij, pokopališč, itd, z enovitim ali prilagojenim izgledom, obliko, barvo in drugačnimi zahtevami ali potrebami naročnika.

V kandelabrih, svetilkah in urbani opremi ATRIVA je čutiti pridih tradicije in strasti do ustvarjanja izdelkov, ki ustrezajo najzahtevnejšim standardom, obenem pa ohranjajo pristnost in edinstvenost. Z našimi izdelki, znanjem, bogatimi izkušnjami, smo navdušili ter prepričali uporabnike tako vSloveniji, kakor tudi v tujini.

PON-PET: 07 – 16h
SOB-NED: ZAPRTO

LOKACIJA

ATRIVA d.o.o.
 Spodnja Vižinga 71
2360 Radlje ob Dravi

POŠLJITE NAM POVPRAŠEVANJE

  sledite nam na socialnih omrežjih

  prisluhnemo vašim željam

  Smo Slovenski proizvajalec dekorativnih svetilk, kandelabrov in urbane opreme (klopi, koši, pitniki, nasloni za kolesa…) Delamo kvalitetno in strastno.

  Naši izdelki so namenjeni javni uporabi, zato so močni, masivni in stabilni. Nudimo strokovno pomoč in tehnično svetovanje. Po potrebi vam izdelamo svetlobne preračune. Pri izdelavi svetilk upoštevamo vse tehnične zahteve, predpisane z obstoječimi standardi in uredbami. V sodelovanju z arhitektom, projektantom, gradbincem ali naročnikom razvijemo proizvod od zamisli do končnega izdelka.

  S poznavanjem zakonitosti oblikovanja, konstrukcijskih zahtev, potrebnih razmerij in detajlov prispevamo h končnemu izdelku, ki bo izpolnil vsa vaša pričakovanja: izgled, potrebno ergonomičnost, kakovost, funkcionalnost, dolgotrajno uporabnost in primerno ceno.

  Smo edini slovenski proizvajalec, ki k urbanemu pohištvu izdela tudi svetilke v stilu izbrane opreme – vse barve, oblike, materiali in detajli so usklajeni med seboj in z okoljem v katerega ga nameščate.

  Z izbranimi izdelki Atriva olepšate in obogatite okolje v katerega so izdelki nameščeni, pripomorete k uporabnosti, funkcionalnosti, estetski vrednosti, ter s tem prispevate k boljšemu počutju vseh uporabnikov.

  Z naročilom izdelkov Atriva podpirate Slovensko gospodarstvo in s tem pripomorete k ohranitvi in rasti Slovenskih podjetij.

  Najpomembnejše prednosti izdelkov Atriva

  • izdelani so iz najkakovostnejših materialov (aluminij, korten, pocinkano jeklo, les sibirskega macesna ipd.)
  • imajo zagotovljeno dolgo življenjsko dobo
  • osnovnega materiala (aluminij, vroče cinkano jeklo, korten) ni treba vzdrževati
  • dimenzije in oblike lahko naročniki poljubno sestavljajo po svojih željah
  • omogočajo dodatno obdelavo okrasnih in označevalnih elementov (reliefni odtis grba mesta, logotipa podjetja ali ustanove ipd.)
  • moderne tehnologije
  • v sodelovanju z arhitektom/projektantom oziroma naročnikom, skupaj ustvarimo unikatne izdelke po vaših željah
  • prilagodljivost oblik in dimenzij
  • kvalitetni in močni izdelki, namenjeni za javne površine
  • izdelamo vse potrebne preračune osvetljenosti za svetilke (na projektu se namestijo svetilke z najprimernejšo močjo in optiko ter barvno svetlobo)
  • vsi izdelki za določen projekt ali kraj (svetilke, kandelabri, klopi, koši…..) so oblikovno skladni in z isto končno obdelavo (ni več barvnih odtenkov)
  • možnost namestitve grba občine ali logotipa podjetja na izdelku