reference, svetilke, kandelabri, urbana oprema, javna razsvetljava, vrtna oprema, korten

Novice

ŠOŠTANJ - TRG BRATOV MRAVLJAK

ŠOŠTANJ - TRG BRATOV MRAVLJAK

Datum objave: 8. maj 2020
Pomemben projekt, ki smo ga zaključili v prvih dneh maja 2020.
Izdelali smo vse kandelabre in svetilke, ki dajejo trgu edinstven izgled ter dodatne stebre, ki so namenjeni za posebne priložnosti. Naš proizvod je tudi vsa urbana oprema, ki se pojavlja na trgu: klopi, koši za smeti, cvetlična korita, nasloni za kolesa in pitnik. Vsa urbana oprema je izdelana skladno z zahtevami iz projekta. Za več fotografij pritisnite Preberi več....

Povpraševanje

Kandelabri

Kandelabri ATRIVA so
ročno izdelani iz kvalitetnega litega aluminija ali kortena. Kandelabre odlikuje atraktiven izgled, združen z najsodobnejšimi tehnologijami in zahtevami osvetljevanja.

Preberite več >>

Svetilke

Ročno izdelane svetilke ATRIVA so optimalna rešitev osvetlitve in hkrati dekoracija vašega prostora. Izdelane so kot viseče ali stoječe svetilke, ki skupaj z različnimi konzolami omogočajo umestitev v vsako urbano okolje. Primerne za javno razsvetljavo.

Preberite več >>

Urbana in vrtna oprema

Z urbano in vrtno opremo ATRIVA oplemenitimo prostor v katerem živimo. Z izdelki kot so vrtne klopi, mize, stebrički za zaporo prometa, pitniki, cvetlična korita, ograjem koši za smeti itd, prostoru dodamo vsebino in zaokroženo celoto. Izdelani so lahko iz aluminija, kortena ali betona.

Preberite več >>

Kontakt

ATRIVA d.o.o.
Koroška cesta 61A
2360 Radlje ob Dravi

M: +386 (0)41 605 482 Direktorica
M: +386 (0)40 796 801 Komerciala
M: +386 (0)31 674 235 Tehnični oddelek

M: +386 (0)31 602 659
E: info@atriva.si

Stopite v stik z nami >>