reference, svetilke, kandelabri, urbana oprema, javna razsvetljava, vrtna oprema, korten

Novice

STOJALO ZA KOLO - NASLON ZA KOLO

STOJALO ZA KOLO - NASLON ZA KOLO

Datum objave: 4. marec 2020
Izdelujemo naslone in stojala za kolesa različnih oblik in velikosti. Stojalo za kolo je primerno in priporočljivo montirati povsod, kjer se pričakuje zadrževanje in obisk kolesarjev: v kolesarnicah, na počivališčih na kolesarskih stezah, v parkih, pred nakupovalnimi centri in večstanovanjskimi stavbami, pred šolami in javnimi ustanovami ipd.

Stojala in nasloni Atriva so izdelana iz različnih kakovostnih materialov: aluminij, inox, železo, korten... odvisno od zahtev v projektu ali od želja naročnika. 
Stojalo za kolo  je sestavni del urbane opreme. Poleg stojal in naslonov za kolesa izdelujemo tudi druge elemente urbane opreme, ki so med seboj usklajeni (po stilu,  videzu in barvi). 

Povpraševanje

Kandelabri

Kandelabri ATRIVA so
ročno izdelani iz kvalitetnega litega aluminija ali kortena. Kandelabre odlikuje atraktiven izgled, združen z najsodobnejšimi tehnologijami in zahtevami osvetljevanja.

Preberite več >>

Svetilke

Ročno izdelane svetilke ATRIVA so optimalna rešitev osvetlitve in hkrati dekoracija vašega prostora. Izdelane so kot viseče ali stoječe svetilke, ki skupaj z različnimi konzolami omogočajo umestitev v vsako urbano okolje. Primerne za javno razsvetljavo.

Preberite več >>

Urbana in vrtna oprema

Z urbano in vrtno opremo ATRIVA oplemenitimo prostor v katerem živimo. Z izdelki kot so vrtne klopi, mize, stebrički za zaporo prometa, pitniki, cvetlična korita, ograjem koši za smeti itd, prostoru dodamo vsebino in zaokroženo celoto. Izdelani so lahko iz aluminija, kortena ali betona.

Preberite več >>

Kontakt

ATRIVA d.o.o.
Koroška cesta 61A
2360 Radlje ob Dravi

M: +386 (0)41 605 482 Direktorica
M: +386 (0)40 796 801 Komerciala
M: +386 (0)31 674 235 Tehnični oddelek

M: +386 (0)31 602 659
E: info@atriva.si

Stopite v stik z nami >>